Aninor Baba

Válaszd ki a jellemzőit gyermeked kinézete alapján! Így egy olyan társsal ajándékozhatod meg Őt, aki hasonlít rá, és az énképe is erősödhet általa.

Haját, szemét, ruhájához a textilt te választhatod ki.

Saját tervezésű, tűnemezelt arca egyedi megjelenést kölcsönöz neki, ezért nem egy hagyományos waldorf babát, hanem egy igazi Aninor babát fogsz kézhez kapni.

Közepes, kb. 27 centiméteres mérete épp ideális a gyermek kezekbe. Teste Ökotext 100 standard minősítésű speciális babatestanyagból készül, amely garantálja, hogy semmilyen káros anyag nem oldódik ki belőle. Extra minőségű magyar gyapjúval töltöm meg, a puhább ölelésért. Haját a választott fonalból szálanként rögzítem, ezért szereti a szép frizurákat is. Ujjatlan ruhája minőségi amerikai és európai designer pamutvászonból készülhet, amely mellé fehér alsót is kap. Fiú babához rövid-, vagy hosszú ujjú felsőt és nadrágot készítek, amit a baba ára tartalmaz. Saját dobozában érkezik hozzád.

Elkészítési ideje kb. 1 hét, de ha egy közelgő alkalomra szeretnéd, kérlek érdeklődj rendelés előtt üzenetben, mert több hetes várakozási idő is előfordulhat!

 

19700 Ft

További ruhadarabok plusz költségért kérhetők:

– felsőruházat 27 centis babához 2000 Ft/db

– alsó és kiegészítők 1000 Ft/db

– cipő gyapjúfilcből 2000 Ft/pár

– vállfa babaruhához 690 Ft/db

 

Close Menu