Hol pihenjen a család apraja-nagyja?

17 tesztelt bababarát szálláshely

Tudtad, hogy a bababarát szálláshely több, mint egy jól hangzó kifejezés? Egy összetett minősítési rendszer is áll mögötte.

A Bababarát Szállások projekt elsődleges céljai, hogy hiteles információval lássa el a kisgyermekes családokat – ezzel könnyítve meg a szállások közötti választást -, valamint, hogy családbarát vonatkozásban fejlessze a szálláshelyeket a legfrissebb igények alapján. 

Weboldalukon megtalálható azoknak a szállásadóknak a listája, akik már elnyerték a bababarát minősítést.

Sajnos magam is tapasztaltam már, hogy olyan szálláshelyek is családbarátnak hirdetik magukat, amelyeknél alapvető feltételei hiányoznak egy kisgyermekkel eltöltött kellemes kikapcsolódásnak.

Boros Dianát a külföldi szállodaiparban eltöltött komoly szakmai múltja segítette a rendszer kidolgozásában.

A projektben résztvevő szálláshelyek egy 90 pontos lista szerint lettek értékelve. Mindegyik szolgáltatóról elolvashatjuk Diana személyes beszámolóját is.

Tevékenységük kétirányú: 

A Bababarát Szállások név alatt olyan online közösség alakult ki, amelyből naprakész információk gyűjthetők a családok utazási szokásairól. Ezzel az információs adatbázissal hatékonyan tudják segíteni a szállásadók szolgáltatásainak fejlődését annak érdekében, hogy azok összhangban legyenek a fogyasztói igényekkel.

Másrészről a kisgyermekes családokat is ellátják olyan információkkal, amelyek megkönnyítik foglalási döntéseiket.  Az online platformon pedig egymással is megoszthatják a szülők saját tapasztalataikat egy-egy kipróbált szállásról.

Jelenleg 17 szálláshely található meg a portálon, ebből 14 magyarországi.

Tehát, mielőtt utazást terveznénk, érdemes tájékozódni a lehetőségekről a Bababarát Szállások csatornáin:

Weboldalukat ITT tudod elérni, a Facebook oldalukat ide kattintva nézheted meg, csoportjukhoz pedig itt csatlakozhatsz. Instagrammon is követheted tevékenységüket.

Forrás: bababaratszallasok.hu

 

Ha szívesen olvasnál további hasznos tartalmakat, kövesd a Blogomat és a Fb oldalamat!

 

Szeretettel: 

Niki

Close Menu