Babalátogatóba készülsz? Kapsz 3 ajándék ötletet!

Az utóbbi években – mindannyiunk legnagyobb örömére – sorra érkeztek a babák, családi- és baráti körbe egyaránt.

Ha nálad is épp hasonló a helyzet, akkor adok pár ötletet, amivel garantált lesz az öröm:

1. Kisebbik lányom születésekor találtam rá a Fl’art szilikonékszerek termékeire. Miután az első rágcsaláncot kipróbáltuk, rövid időn belül újra elcsábultam… egy nyakláncra, aztán egy gyerek nyakláncra, majd egy-két karkötőre… És még sorolhatnám, de nem teszem. Elég, ha annyit mondok: függőséget okoz! 😀

Nem is kérdés, hogy babaköszöntőnek is a Fl’art termékek egy-egy darabját választottuk. Mint utóbb kiderült jó döntés volt: mindenki nagyon örült ezeknek a hasznos ajándékoknak. Nézd meg őket Te is ITT!

2. Ha a babás vonal felé húz a szíved, a Csillagmanó a megfelelő választás a legkisebbek számára. Cuki arcával, kedves mintájával, és baba kezekbe tervezett méretével biztonságos barátja lehet már egy újszülött babának is. Ha akad egy nagytestvér is, akit szintén meglepnél, az Aninor Dolls-nál az ő ajándékát is beszerezheted.

Limitált kiadású kollekcióm egyik tagja remek párosítás lesz a Csillagmanók mellé. Az óvodás korosztály kedvencei augusztus 6-án érkeznek! Kattints IDE!

3. Kreatív és ügyes kezű hölgyeknek – vagy uraknak – a pelenkatortát ajánlom még figyelmükbe, ami hasznos és dekoratív ajándék. Saját kezűleg is viszonylag gyorsan elkészíthető. A Pinteresten rengeteg inspirációt találhatsz, például ITT.

Ha a hozzá illő kiegészítőket a Fl’art szilikon és az Aninor Dolls kínálatából válogatod össze, igazán egyedi és maradandó ajándékkal lepheted meg a Babát és családját.

Szívesen olvasnál még további cikkeket a témában? Kövesd a Facebook oldalamat és a blogomat!

Szeretettel:

Niki

Close Menu