Csak süni rajongóknak!

Egy félresikerült alkotásom története….

El tudod képzelni, hogy ez a Sünike egy szőke babának indult???

Ha igen, akkor Neked legalább akkora képzelőerőd van, mint nekem! 😀

Már régen kitűztem egy képet a Pinteresten egy marok babáról, ami megihletett, és szerettem volna elkészíteni valami hasonlót, valami aninorosat.

A szokásos módon elkészítettem a fejet, és meghorgoltam hozzá egy gombócforma testet. De miután kihímeztem a szemeket, és elkészült a haj, sehogy sem tetszett az összhatás, így inkább félreraktam egy jó időre.

Aztán egyszer csak jött egy szikra, és beugrott a Süni baba ötlete. (Nem is értem honnan, hiszen jelenleg is “csak” 4 süni figyel rám a műhelyemben különböző formában  😀 )

Nemrégiben a fél családunk pedig sünirajongó lett, amikor egy helyi rendezvényen megismerkedtünk az Afrikai fehérhasú törpesünökkel, és nagylányommal azonnal beléjük szerettünk.

Gondos, körültekintő bánásmódot igényelnek, de ha Téged is elvarázsolnak, akkor javaslom, hogy a Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesülete oldalán tájékozódj az ajánlott tenyésztőkről, akik a süni tartás minden csínját-bínját megtanítják Neked, és segítenek Hozzád illő állatot választani tenyészetükből.

Érdemes az Egyesület programjait, kiállításait is figyelemmel kísérni, ha egy kellemes állatos családi programra vágyunk.

A legfontosabb tudnivalók az Afrikai fehérhasú törpesünről:

  • Éjszakai állat
  • Nem rágcsáló, hanem rovar- és húsevő!
  • Egyedül is jól elvan
  • Nem szúr
  • Nem alszik téli álmot

 

Hát ilyen benyomások hatására született meg Süni baba prototípusa, akit azóta továbbfejlesztettem, és még cukibb formát öltött!

Ha a játék állatok mellett döntenél, akkor légy résen, mert hamarosan megismerheted a Süni baba ihlette kollekció további elemeit!

Az óvodás korosztály kedvencei augusztus 6-án érkeznek limiltált kiadásban.

Addig is kövesd Facebook oldalamat és a blogomat, és tudj meg róluk még többet!

Szeretettel:

Niki

 

Close Menu