Kirándulástipp képekkel!

Egy természetjáró vásárlóm ajánlásával

Gyere, kalandozz Te is velünk egy csodás helyre!

Györgyi szereti aktívan eltölteni a szabadidejét: szívesen jár kikapcsolódni a természetbe, ezért rendszeresen megy túrázni, kirándulni. Az Alföldön él, így túrái során – a változatosság végett – a hegyes-völgyes vidékeket részesíti előnyben.

Hozzám hasonlóan ő is sünirajongó. Amikor meglátta a múltkori bejegyzésemet, megkeresett, hogy készítsek neki is egy cuki útitársat.

Teljesítettem a kérését, és ezzel párhuzamosan született meg az Erdei Barátok kollekció gondolata. A Györgyihez hasonló érdeklődésű emberek kedvére szerettem volna tenni a kollekció megtervezésekor. Így most már Te is meg tudod lepni akár magadat, akár családtagjaikat egy kedves kis baráttal.

Kis mérete miatt a zsebedben is elfér, de ha mégis a táskában kapna helyet, a saját vászon szütyője megvédi őt a többi tárgytól.

Süniről és a hozzá kapcsolódó kollekcióról ITT találsz több infót!

Györgyi legutóbbi túrája során már Sünivel együtt látogatta meg a Dera szurdokot.

Ha még nem voltál ezen a kellemes helyen, akkor nézd meg a galéria képeit!

 Kisebb (3+) gyerekkel is viszonylag könnyen járható, és hatalmas élményt nyújt! A kiindulási helyen piknikezésre alkalmas nagyobb terület fogad minket padokkal, tűzrakóval. Az ott csordogáló patak lehetőséget ad egy kis vizes játékra is. A túraút során pedig gyönyörű sziklákat, a patak felett átívelő hidakat, varázslatos kis zugokat, odvas fákat találunk. Izgalmas látványt nyújt, nem csak gyerek szemmel.

A Szurdokot Csobánka és Pilisszentkereszt között találjátok ITT. De a környék tele van jobbnál-jobb túraútvonalakkal. Gyertek és fedezzétek fel! 🙂

Ha szívesen olvasnál még a témában, kövesd a blogomat és Facebook oldalamat!

Szeretettel:

Niki

Close Menu