Szülinap közeleg, és nincs még ajándék ötleted?

A megfelelő ajándék kiválasztása nem egyszerű feladat…

Ha bizonytalan vagy abban, hogy kinek is valók a termékeim, most itt egy képes ajánlás, amiből megtudhatod, én kit ajándékoznék meg a kollekció figuráival.

Az Erdei Barátok kollekciót ITT tudod megrendelni.

Csillagmanó a legkisebbeknek:

Újszülött kortól ajánlom. Bár a neve csillag, a formája már nem őrzi ezt az alakot. Kicsit átalakítottam, hogy minél több cukiság ráférjen Nektek.

Ha te is szeretnéd, hogy biztonságos játékok vegyék körül a babádat, akkor jó döntés a Csillagmanó, mert a hozzá felhasznált Ökotex 100 standard minősítésű textíliák garantálják, hogy semmilyen káros anyag nem fog kioldódni belőlük. A különböző textúrájú anyagok felfedezése élmény lesz a kicsinek, a vidám, kontrasztos minták nézegetése pedig egy babának kedvére való elfoglaltság lehet.

Eszter, a kis reklámarcunk már sokat nőtt, de a Csillagmanóját még mindig nagyon szereti.

Erdei Barátok- Süni, Róka, Maci

Úgy tapasztaltam, főleg az óvodás korú gyerekek választanak maguknak előszeretettel állatfigurákat. Az Erdei Barátok kedves kinézete, gyermekkézbe illő mérete hamar rabul fogja ejteni őket. A hozzájuk tartozó szütyő pedig – ha épp nem az állatka lakik benne –  remek lesz az összegyűjtött apró „kincsek” tárolására. Mivel ez a korosztály könnyen nyit környezetünk működésének megismerése felé, biztosan érdekelni fogják őket olyan részletek, mint pl.: a Róka baba szőre a jópofa angóra kecske gyapjából, a mohairből készült…

A mohair fonal elég szöszös, ezért kicsi (3 év alatti) gyermekeknek – akik még a szájukba veszik a játékokat – nem is javaslom a használatát. 

Az alábbi képen jól látszik a különbség a sima gyapjú-, és a mohair fonal között:

 

Aninor baba:

Ő az, akit bármilyen alkalomra, bármelyik korosztálynak választunk, garantált az öröm.

Pörgős ruhás, pirospozsgás kislány baba, szőke, barna, vörös vagy fekete, göndör vagy egyenes – a választásod szerinti hajjal.

Pofija a hagyományos waldorf babáéhoz képest kicsit ducibb, amit tűnemezeléssel formázok meg. Így mindegyik baba egy külön egyéniség lesz, nem születik két teljesen egyforma.

Ha a megajándékozott gyermek a saját jellegzetességeit figyelheti meg a babán, – úgymint pl. hajszín, szemszín – a kötődését és szeretetét is növelni fogja iránta.

3 éves kor fölött bátran ajánlom, de – szülői felügyelettel – már egy 1 éves kislány is babázhat egy rászabott Aninor babával. 

Megkeresésedet szeretettel várom!

Ha szívesen olvasnál még a témában, kövesd a blogomat és a Facebook oldalamat.

Szeretettel:

Niki

Close Menu